Belofte maakt schuld.

Ook Paddenstoelen schieten als paddenstoelen uit de grond…

NLDoet 2021 was al eerder dit jaar vanwege de corona maatregelingen van maart naar mei verplaatst.

Als extra bonus mochten wij zaterdag 29 mei als tussen oplossing met bewoners van Sainte Marie met de rolstoel het park bezoeken. Samen lekker genieten van de wandeling, het mooie weer en een kop koffie met wat lekkers. Deze dag was tevens de eerste dag dat het park weer voor bezoekers was opengesteld.

De afspraak om met een groep vrijwilligers een klus uit te voeren stond nog steeds open in onze agenda.

Corona was nu voor even naar de achtergrond geplaatst, dus aanpakken maar!

Op zaterdag 23 oktober de laatste dag van de herfstvakantie van onze regio was een prachtige dag om de handen uit de mouwen te steken en om onze belofte in te lossen.

De maandag van deze herfstvakantie week was de mooiste dag, de rest van deze week viel vanwege de hoeveelheid regen in het water.

Tot zaterdag, onze klussen dag….

Het was deze dag heerlijk om buiten te zijn en te werken. De geuren en kleuren van de herfst onderstreepten deze activiteit. 

Een mooie maar koude start van de dag - de eerst grondvorst was gemeten - met al vroeg de zon aan de hemel en het park in de mooiste herfstkleuren.

Niet alleen wij waren vroeg uit de veren. Al direct bij de opening van het park liep het gestaag vol. Ouders met kleine kinderen wilden er wel weer even uit. Dieren en een speeltuin blijven nog steeds een mooie combinatie.

Wij hadden 1 opdracht. Geen grote klus maar wel 1 die uitgevoerd moest worden. Het huidige restaurant wordt in de komende wintermaanden gesloten. Verschillende tafels met stoelen moesten verplaatst worden naar een locatie waar het beter en comfortabeler is in de naderende wintermaanden.

Onder begeleiding van enige medewerkers van Binky hebben wij de klus geklaard.

Het schoonmaken van het meubilair was een mooie gelegenheid om in alle rust uit te voeren. Ook een klein terras werd voor de mooie weersmomenten ingericht.

De winterlocatie opnieuw inrichten en alles schoonmaken was een klus waar wij onze handen niet voor omdraaiden. Alles zag er nadien weer spic en span uit.

Van de onlangs heropende Jumbo van de Bunt op het Schubertplein mochten wij een uitgebreide lunch ontvangen.

Samen met enige medewerkers van het park hebben wij in een ongedwongen sfeer uitgebreid genoten van deze mooie handreiking.

 Hulde aan Wouter!

Onze belofte voor NL Doet 2021 was hiermee uitgevoerd.