Wat doen wij

Naast gezellig koffie drinken doen wij aan vrijwilligerswerk. Wij organiseren uitjes en ontmoetingen voor jongeren en ouderen die hier door omstandigheden niet in staat zijn.  Hieronder een greep uit onze activiteiten, waar de deelnemers en wij zelf veel plezier aan beleven.

Start

Wij zijn begonnen met het organiseren van uitjes voor ouderen. Veel ouderen komen weinig of niet buitenshuis, door onze goede relatie met o.a. Kinderparadijs Malkenschoten en de Stichting Veteraan Autobussen kunnen wij met onze grote vrijwilligersgroep de ouderen mee uit nemen. Dit kan wandelen zijn met rolstoelers of een middagje met een oldtimer bus de Veluwe over. Ook een wandeling door ons mooie Zuiderpark wordt erg gewaardeerd. Deze uitjes kunnen wij verzorgen zonder kosten voor de deelnemers en we doen de ouderen er een groot plezier mee. Als wij ze dan ook nog een kopje koffie/thee met iets lekkers er bij kunnen aanbieden, dan is het voor hen een compleet dagje uit. Wilt u 1 of meerdere uitjes sponsoren, neem dan even contact op via het contact formulier.

Zie ook onze fotopagina.

 

 


Een indruk van onze activiteiten.........


Een Koningsrit met Stichting Buurtmensen.

Woensdagmiddag 23 mei hebben wij van Stichting Buurtmensen met een volle bus een ‘Koningsrit’ gehad met de bewoners van het Loohof.
Wij gingen weer met de oude VAD bus van SVA - Stichting Veteranen Autobussen en nu naar - Nationale Park De Hoge Veluwe. 
Daar wachtte ons onze boswachter Richard van Vegte ons op bij de ingang in Hoenderloo. 
Richard is ook een vrijwilliger van Stichting Buurtmensen. 
Wij kregen prachtige en informatieve uitleg over dit prachtige park en hadden ook alles mee, de zon, hebben wild gezien, zwijnen met hun jongen en Edelherten. 
Wat is er weer genoten door iedereen. 
Dit mede dank aan het Kansfonds, fysiotherapie Bos&Weide voor een versnapering in de bus, SVA en natuurlijk niet te vergeten het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe, dank aan allen.
 

NLDoet 2018 Zomerklaarmaken bij Kinderparadijs Malkenschoten.


Busreis 13 februari 2018 met bewoners wijk Brummelhof.

December 2017 Sponsor helpen met inrichten "KERSTEVENT"


NL Doet 2016 Zomer klaar maken kinderboerderij Malkenschoten


Burendag 2015 Oudere buurtbewoners helpen met hun tuin.


2017  Busreis georganiseerd en mede gefinancierd voor bewoners St. Marie verzorgingshuis.


NL Doet 2017 Huiskamer schilderen Buurthuis Maasstraat


2017 assisteren bij rollator APK verzorgingshuis St. Marie, met Zorgsaam en Bosch & Weide Fysiotherapie 


2017 rondje vrijdagmarkt met ouderen die nagenoeg niet meer buiten komen en een lekker harinkje gegeten.