Nieuws » Wie zijn wij » Fotopagina

Woensdag 14 november hebben wij weer een mooie tocht gemaakt met een oude bus van de SVA. Georganiseerd door Stichting Buurtmensen. Dit was de laatste rit van het jaar.

Wij hadden veel mensen die zich opgegeven hadden via onze website, o.a. de gymnastiekvereniging van het Buurthuis, mensen die al eens mee geweest waren en zo genoten hadden en zich weer spontaan opgegeven hadden. Ook de mensen van St.Marie die nog niet eerder mee waren geweest konden wij een mooie busreis aanbieden.
Het was ook een heugelijke dag voor een 60-jarig bruidspaar die voor de tweede keer met ons mee gingen. Een mooi boeket van ons werd zeer gewaardeerd.
Vanuit Apeldoorn gingen we richting Wilp, Voorst, Zutphen, Brummen, Eerbeek, Loenen, Hoenderloo, Het Leesten, Beekbergen.

Onderweg veel mooie dingen gezien wat veel herinneringen opriep, bijv. het oorlogsmonument bij de Woeste Hoeve en de erebegraafplaats in Loenen. 
Er werd weer goed gezorgd voor onze gasten met diverse lekkere traktaties.
Bij St. Marie hebben we nog even nagenoten onder het genot van een kopje koffie met een heerlijke snee krentenbrood en er werd nog gezellig nagepraat over de mooie busreis. 
Ook deze rit is wederom financieel mogelijk gemaakt door het Kans fonds en de versnaperingen door Fysiotherapie Bos en Weide in Apeldoorn.

Een mooie nazomerse busrit over de Veluwe met Stichting Buurtmensen.

Woensdagmiddag 17 oktober hebben wij weer, na uitstel van 2 maanden ivm het warme weer met een volle bus vanaf woonzorgcentrum de Berghorst een mooie rit over de Veluwe gemaakt met prachtige Herfstkleuren.
Er werd weer volop genoten.
Ook ging er een bus achter ons aan met 6 bewoners die in een rolstoel zitten, dus ook mee konden gaan, een prachtig initiatief van Berghorst.
Na afloop was de wens en vraag of ze volgend jaar nog eens mee mochten. Natuurlijk gaat dat gebeuren.
Alleen kun je veel, samen kan je alles.

De volgende busrit is op woensdagmiddag 14 november, alweer de laatste van dit jaar.
U kunt u opgeven via onze website www.buurtmensen.nl


Bustocht 16 mei 2018


18 april 2018

Uitreiking cheque donatie  Matrozenkoor Apeldoorn/Goede doelenkoorBustocht 7 maart 2018


Bustocht 10 januari 2018


Uitreiking cheque SOS Matrozenkoor Apeldoorn  


Malkenschoten 2017 Uitje bewoners St. Marie